aLOWAH's!

left-over wall art hangings gele vogel
left-over wall art hangings oslo
left-over wall art hangings vogels en fruit

Het gevoel was er al een langere tijd…..zijn we niet teveel nieuwe dingen aan het produceren?

We bedenken mooie nieuwe producten, willen dat graag op de markt brengen zodat meer mensen het kunnen zien en er van kunnen genieten.

Veel magazijnen liggen vol met mooie producten, te wachten tot alles verkocht wordt. Maar vaak is er teveel geproduceerd en doen we uiteindelijk niks meer met de restanten. De samples, mismaaksels, over -geproduceerde collectie, het blijft soms jaren liggen op de planken. En alles weggooien doe je ook niet zomaar. En ondertussen blijven we maar nieuwe collecties bedenken en produceren.

En ja, dat gebeurt ook bij mij voor Pillah Studio.

Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel bedacht en gemaakt, verschillende samples, heel veel drukwerk, stapels prints van allerlei ontwerpen. Kleine producties waarvan nog producten over zijn, te weinig voor een whole-sale.

Onderzoekende ontwerpen, misdrukken, restanten bedrukte stof, lint, band, garen, verf, papier en verpakkingsmateriaal. Het ligt hier allemaal, nog niet wetende of ik er nog iets mee ga of kan doen.

En het stapelde zich maar op en ik ben daar nu klaar mee. Tijd voor een andere aanpak. En weggooien is ook bij mij geen optie, ik heb er zoveel energie in gestoken. Dus heb ik er een leuk nieuw plan voor bedacht.

Ik ga al mijn left-overs van Pillah Studio recyclen.

Naast mijn bestaande huidige collectie ga ik mijn oudere designs en andere restanten uit het verleden opnieuw gebruiken in een nieuw project. En daar zijn deze Left-Over Wall Art Hangings uit ontstaan.

Met de hand gemaakt, elk design is uniek en alleen materiaal gebruiken wat er voor handen is. Grafische kleine kunstwerkjes. Zo gemaakt dat je er ook niks extra’s voor nodig hebt om op te hangen, behalve een haakje of spijker in je muur. Toch nog heel veel lol van materialen die je anders weg zou gooien.

aLOWAH!

Pillah Studio – unique art prints and posters

Nieuw
18.00
Nieuw
18.00
Nieuw
25.00
Nieuw
60.00
Nieuw

posters

Poster Fishes

18.00
Nieuw
18.00
Nieuw
18.00
Nieuw
18.00