Hi, ik ben Sandra Wiggers

Ik woon en werk in Amsterdam. Mijn inspiratie voor mijn ontwerpen vind ik in de hele wereld online en offline. De grafische prints die ik ontwerp zijn strak en tijdloos. Zwart, wit gecombineerd met een kleur. Voor mijn grafische patronen gebruik ik elementen uit de natuur, architectuur en mode.

Ik pas mijn grafische prints toe op posters, maar het is ook heel geschikt voor andere papier of textiel producten. De oplages zijn klein en gelimiteerd. Eerlijke prijzen en materialen vind ik belangrijk, want respect is een voorwaarde. Voor alle mensen met wie ik werk én het milieu.

Ik hou ervan om mooie dingen te maken, zodat onze  en jouw leefomgeving mooier wordt. En als ik jou inspireer of verras, dan kun jij deze positieve energie ook weer omzetten in wat moois…

Wil je nog een leuk artikel over mij lezen, kijk dan hier

sandra wiggers