Nederlands ontwerp, geïnspireerd door de rest van de wereld.

Ik ben een Nederlandse ontwerper. En ik vind mijn inspiratie voor mijn ontwerpen in de rest van de wereld. Ik vertaal dit in mijn eigen grafische stijl. Ik teken, print en scan, werk het bij en kleur het om. Altijd in een strakke stijl. Daardoor zijn mijn grafische patronen heel herkenbaar, maar toch elke keer weer anders.
Terwijl ik sport, reis, boodschappen doe, werk of online dwaal, doe ik inspiratie op. Overal zie ik bijzondere details die ik verwerk in mijn patronen of illustraties. Ik laat mij vooral inspireren door natuur, architectuur en mode. Wat is kenmerkend aan mijn grafische patronen: altijd een grafisch lijnenspel van dikke en dunne lijnen. Meestal in zwart of wit met een zachte vergrijsde kleur. Maar kleuren komen en gaan en veranderen elk seizoen mee. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vormen binnen mijn ontwerpstijl, daarmee wordt het nooit saai.